călătoria interioară
Cabinet individual de pshiologie Andra Bolohan

În cabinet, rolul meu este de a te însoți în procesul de autocunoaștere și de reconectare la propriile resurse. Astfel, vei învăța sa dezvolți relații sănătoase, în care să poți refuza ceea ce nu este bun pentru tine și vei putea găsi mai ușor soluții la problemele tale.

Agora Art Studio

Lumea artei. Atmosferă relaxantă, străbătută de muzică bună și de imagini colorate. O cale specială, accea a exprimării creative. Zece ani și peste 600 de cursanți. Un spațiu în care să visezi. Îndrumători profesioniști și ocazia de a vedea și înțelege capodopere ale picturii, sculpturii, artelor decorative și arhitecturii. Ședințe de recreere prin artă, clipe de relaxare prin pictură, departe de agitația cotidiană.

De la initierea in tainele desenului si până la magia amestecului culorilor, de la întâlnirea cu misterele Egiptului Antic până la marii artiști ai secolului 20, ședințele de creație ale Agora Art Studio sunt diverse și interesante, făcute exact pentru ca voi să explorați propriul univers creativ.

www.agorastudio.ro

Kids Out

KidsOut.ro este pentru părinți fericiți și copii și mai fericiți, adunând în același loc gânduri, idei, sugestii, experiențe utile mămicilor și tăticilor. Utilizând KidsOut.ro, veți putea dispune de un ghid complet care vă va ajuta să vă petreceți frumos și util timpul.

www.kidsout.ro

Sunt Parinte

SuntParinte.ro este din 2009 ghidul părinţilor pentru o educaţie completă a copiilor: şcoala, timp liber, comportament.

http://www.suntparinte.ro/

Teatrul Geppetto

Pentru copil, teatrul de păpuși reprezintă o activitate veselă și plăcută, jocul cu păpuși având o importanță deosebită în dezvoltarea sa. Pentru adult, această activitate constituie un prilej de a urmări cum se dezvoltă personalitatea copilului, de a o stimula și influența.
Trupa de Teatru ”Geppetto” face să vibreze în sufletul copiilor sensibilitatea, afectivitatea, dorința de a fi mai bun, mai informat, mai curat fizic și moral, prin intermediul artei aducând astfel multă bucurie în familie și societate. Evenimentele pe care ”Geppetto” le organizează au rolul de a explica și exemplifica cunoștințele acumulate de copii acasă și în învățământul preșcolar, prin materializarea în spectacole a unor basme și alte lucrări semnificative din patrimoniul național și universal.
http://teatrulgeppetto.ro/

Juranimus

Vino la Juranimus, locul de vis al copiilor, unde fiecare își găsește jucăria preferată, jocul ideal sau cadoul perfect, la prețuri competitive! Încă ceva: fiecare pleacă de la Juranimus îndulcit cu câte o bomboană, doar dacă ne trece pragul!

juranimus.ro

Flying Colours

La Flying Colours credem că învățarea limbii engleze este ușoară, iar cursanții noștri sunt de acord cu noi. Cum reușim asta? Simplu: We love teaching English!

Cursuri de engleză generală pentru copii – vârsta 4+
Cursuri pentru examenele Cambridge: YLE, KET, PET, FCE, CAE
Cursuri pentru examenul IELTS
Cursuri pentru companii și adulți
Cursuri si tabere de vară

FlyingColours.ro

Mini Zucchini

Mini Zucchini” este un proiect educațional unde copiii explorează arta culinară, fiind încurajați să pregătească diverse feluri de mâncare internațională

MiniZucchini

ORICUM

ORICUM” este o organizaţie non-profit înfiinţată în anul 2005 care pornea la drum cu o revistă ce vorbea despre valorile tinerilor români. Creativitatea a schimbat şi continuă să schimbe fundamental lumea în care trăim, de aceea „ORICUM” crede cu tărie în ideea că industriile creative pot deveni motorul dezvoltării Europei de Est până în 2030.

Prin proiectele şi iniţiativele sale, „ORICUM” conectează oameni talentaţi din sectorul creativ cu publicurile lor curioase. Informează, dezvoltă proiecte care stimulează piaţa creativităţii şi facilitează dialogul dintre sectorul privat şi cel public. Pe scurt, atrage atenţia asupra potenţialului imens de dezvoltare economică prin creativitate

www.oricum.ro